Drugor från..., förlåt, i helvetet.

34082-21


Galor i symbios med TV-sändningar är problematiskt. Att följa spektaklet på plats är ofta ett nedköp eftersom sändningen står i centrum och publiken på plats lämnas i sticket under reklampauser etc. På Gårdagens "Dragqueen of the Year" hande jag som publik varit tacksam om det bara var under reklamen som jag lämnades ensam. Det var i och för sig "bara" TV400 som sände men de hade ändå fått ihop en månghövdad jury med bland andra Annika Lantz, Carina Berg, Olle Palmlöf och David Bexelius.

Inget ljud i mikrofonerna , ingen styrning showen, långa pauser då inget hände på scen förutom att de medverkande stod och såg vilsekomna ut. Framför allt hade det behövts någon som fungerat som värd/värdinna på plats. Juryn såg bara mer och mer plågad ut, och sändningen drog ut på tiden. Jag gick innan det hela var slut. Idag pratade med en av dem som bedömde drugorna, och hon vittnade om att det inte blev bättre mot slutet av evenemanget.

En i produktionsteamet avslöjade att producenten hade stuckit från det sjunkande skeppet under kvällen och lämnat teamet kvar. Produktionsmänniskorna valde ändå att genomföra sändningen, "på känn". Det skulle de inte ha gjort.

Ulf Lundell sa:
 - Ett inställt gig, är också ett gig.

Till teamet bakom Dragqueen of the year säger jag.
 - Ett fiasko är alltid ett fiasko.

Och varför ska dragqueens, som redan är lägst homovärldens hierarkiska pyramid, släpas ännu mer i smutsen på det här sättet? Finns det en dold agenda?



Kommentarer
Postat av: Anonym

putaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

2007-02-16 @ 03:56:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback