Blå, blå tankar i natten...Jag undrar om Telias reklam förespråkar lite mer färg i tillvaron. Förmodligen handlar det om objudna gäster, men bortsett från den blå färgen är ju den nakne karln rätt het. Motivationen att skaffa brandvägg blir ju lite mindre om man önskar sig en dylik smurfstalker i lägenheten.

Brottsplats BauhausDet finns kriminella och kriminella. Det är inte någon skillnad på dem. Överallt drabbas man, oskyldiga människor. Idag blev jag ett brottsoffer. Under tiden jag letade rätt beslag till pergolan, var det någon förslagen människa som snodde min femkrona och ersatte den med ett gem. 

På vägen hem tänkte jag på hur jag egentligen borde agerat. Kallat på varuhusledningen, kräva att få utdrag från butikskamerorna och kräva ersättning. Jag borde ha gjort det, åtminstone för trafiksäkerhetens skull. Jag ska inte köra bil med agressioner i kroppen, jag gasar så hårt då.... apropå kriminella. Är det här vad som kallas brottsvåg? Eller en kriminell kedjereaktion?

Noterat på vägen hem...


Greek or Geek.På hotellet i Aten hade man satsat fullt ut när det gäller bekvämligheter i badrummet. Bredbandsuttag vid toaletten till exempel.